Ballonplooier

 

Heeft uw kind altijd al gedroomd van een ballonplooier op zijn verjaardagsfeest? Dan bent u bij ons op het juiste adres!
 

Met kleurrijke ballonnen tovert onze ballonplooier hondjes, zwaarden, vlinders, een hele dierentuin en nog veel meer uit zijn hoed. 

We zorgen natuurlijk ook met veel plezier voor de randanimatie op school-, huwelijks-, communie- of lentefeesten. Voor grotere evenementen brengen we graag nog een extra ballonplooier mee.

 

Voor wie iets extra bijzonder en opvallend wil is het ook mogelijk dat de ballonnen geplooid worden door een steltenloper. 

 

Als u dit wenst, kan er ook een workshop ballonplooien georganiseerd worden waarin de kneepjes van het aangeleerd worden. Leer hoe je met slechts enkele basisknopen een hele verzameling aan ballonfiguren kan vouwen.

ballonplooier

Zijn ballonnen slecht voor het milieu?

 

Ballonnen bestaan uit latex, een grondstof van biologische oorsprong en volledig afbreekbaar. Ze bestaan dus niet uit plastic en zijn dus niet slecht voor het milieu. Dat wilt uiteraard niet zeggen dat we ze gewoon maar in de natuur moet achterlaten ( bijvoorbeeld door oplatingen).

 

Gebruiken jullie ook helium?

 

Neen, we gebruiken zelf nooit helium. Volgens onze visie is dit kostbare gas nuttiger in andere toepassingen dan versiering door ballonnen.

 

Wat kan een ballonplooier allemaal maken? 

 

Ballonplooiers zijn kunstenaars en kunnen te veel maken om op te noemen. Maar voor ideeën blader gerust eens door deze website en onze instagramapagina.

 

Kunnen deze ballonnen geplooid worden in een bepaald thema?

 

Dit kan zeker, neem best even contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.