Halewijn Entertainment

Thema
Goochelshow

Sinterklaas

 

Voor de sinterklaasperiode hebben we een spetterende sinterklaarshow in ons aanbod. Deze circus en goochelshow staat speciaal in het teken van de goed heilig man en is een ideale als opwarmer voor het toekomen van de goede Sint. 

Wij helpen mee de Sint inleiden om zo een zeer vlotte overgang te garanderen.

Deze show duurt ongeveer 45 minuten en is uiterst geschikt voor leeftijden van 3 tot 12 jaar.

 

Ook onze andere animaties zijn ideaal voor een sinterklaasfeest. Kijk gerust even verder rond op onze website of neem contact met ons op voor extra informatie.

 

Halloween vuuract

Halloween

 

We voorzien ook allerlei leuke animaties voor Halloween. Of je nu op zoek bent naar vuurshow,  een enge steltenloper of ballonplooier/goochelshow in thema. Dit kan allemaal.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor halloween animatie.

Autorace kermis huren
whack a mole

Kermis

 

We hebben door de jaren heen want eigen kermisattrracties zelf in elkaar geknutseld. Je kan deze attracties afzonderlijk huren of met ludieke foorkramers die het hele gebeuren in goede banen leiden.

 

Pocket schietkraam
Krijtjes schieten op de kermis vindt iederen wel leuk. Maar het is niet altijd veilig en duurzaam. Daarom verhuren wij deze biathlon laser set waarmee je veilig en duurzaam de sensatie van het schieten kan ervaren.
 

Grijpmachine

Niets geeft een kermisgevoel zoals het vangen van een knuffel met een grijper.
Onze zelfgemaakte grijpmachine werkt zowel op tokens als op echt geld. informeer gerust vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

Kop van Jut

Ook deze digitale kop van jut hebben we zelf in elkeer gestoken. Het is geen al te grote constructie en de moeilijkheidsgraad is eenvoudig zelf in te stellen.

 

Autorace

Zoals de kamelenrace op de kermis kan je nu ook met autootjes tegen elkaar racen. Dit spel kan met drie spelers tegelijk gespeeld worden en is ontzettend tof en spannend voor alle leeftijden.

 

Kikkerspel

Af en toe komt er een kikkertje naar boven welke je dan met de zachte hamer weer naar beneden kan slaan. Deze uiterst interactieve attractie is geschikt voor alle leeftijden. Kan jij de topscore verbeteren?

 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van onze zelfgemaakte kermisattracties.