Halewijn Entertainment

Ballonnen

Ballonplooier

 

Heeft uw kind altijd al gedroomd van een ballonplooier op zijn verjaardagsfeest? Dan bent u bij ons op het juiste adres!
 

Met kleurrijke ballonnen tovert onze ballonplooier hondjes, zwaarden, vlinders, een hele dierentuin en nog veel meer uit zijn hoed. 

We zorgen natuurlijk ook met veel plezier voor de randanimatie op school-, huwelijks-, communie- of lentefeesten. Voor grotere evenementen brengen we graag nog een extra ballonplooier mee.

 

Voor wie iets extra bijzonder en opvallend wil is het ook mogelijk dat de ballonnen geplooid worden door een steltenloper. 

 

Als u dit wenst, kan er ook een workshop ballonplooien georganiseerd worden waarin de kneepjes van het aangeleerd worden. Leer hoe je met slechts enkele basisknopen een hele verzameling aan ballonfiguren kan vouwen.

Ballonplooien vlinder
Ballonplooien Pinguin
Ballonplooien uil
Ballonplooien lieveheersbeestje
Ballonplooien kleine zeemeermin
Ballonplooien koijn
Ballonplooien Pinky an the brain
Ballonplooien Pendule

Ballondecoratie

 

Nog op zoek naar een leuke ve!rsiering/decoratie voor uw event ? Waarom gebruik je geen leuke ballonndecoratie als unieke sfeermaker.

 

Mogelijk had je één van deze vragen in verband met ballonnnen

 

Zijn ballonnen slecht voor het milieu?

Ballonnen bestaan uit latex, een grondstof van biologische oorsprong en volledig afbreekbaar. Ze bestaan dus niet uit plastic en zijn dus niet slecht voor het milieu. Dat wilt uiteraard niet zeggen dat we ze gewoon maar in de natuur moet achterlaten ( bijvoorbeeld door oplatingen).
 

Gebruiken jullie ook helium??

Neen, we gebruiken zelf nooit helium. Volgens onze visie is dit kostbare en eindige gas nuttiger in andere toepassingen dan versiering door ballonnen. Daarom gebruiken we het nooit.
 

Wat kan een ballonplooier allemaal maken?

Ballonplooiers zijn kunstenaars en kunnen echt veel maken zoals allerlei dieren, zwaarden,hoeden, bloemen en cartoonfiguren. Kortom te veel om op te noemen. Maar voor ideeën blader gerust eens door deze website en onze instagramapagina.

 

Kunnen deze ballonnen geplooid worden in een bepaald thema?

Dit kan zeker, neem best even contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.