Halewijn Entertainment

Circus animatie

De circusbrigade

 

Maak je klaar voor de grootse verwondering van de Circusbrigade! Een mobiele circusact op wielen die de magie van het circus recht naar jouw straat brengt. Laat de rollende magie van de Circusbrigade je meenemen op een onvergetelijke reis vol circus en plezier!"

De circusbrigade is een zeer flexibele en polyvalente circusact. De ludieke circuskar is al een act op zich aangedreven door een eenwieler en leuke gadges zoals een waterspuiter, een bewegende raaf, een bellenblaasmachine en nog zoveel meer.


Af en toe stopt de kar en stapt de artiest af voor het brengen van kleine mini-showtjes.

Deze mobiele straatanimatie is uitermate geschikt voor allerlei evenementen waaronder braderijen, recepties, feestjes, festivals, personeelsfeesten, familiedagen en zoveel meer. Neem gerust contact met ons op voor meer info over deze circus animatie.
Volledig aanpasbaar op de maat van uw event, kan ook gecombineerd worden met ballonplooien.

De Lichtbrigade

 

De lichtbrigade is een mobiele circusact/lichtanimatie met mooie verlichte fietskar en lichtgevende circusattributen.

De mooi verlichte fietskar wordt aangedreven door een echte eenwieler. De bewegende raaf en het draaiorgeltje met zeepbellen trekken onmiddellijk de aandacht van het aanwezige publiek.
Wanneer de artiest de kans ziet stapt hij af voor het geven van een klein circusshowtje met lichtgevende attributen .

Deze act is in het bijzonder geschikt voor mee te rijden in lichtstoeten, voor avondwandelingen of kerstmarkten. Maar deze lichtanimatie is ook geschikt voor alle andere activiteiten bij duisternis.