Halewijn Entertainment

Sinterklaas animatie
Goochelshow Sinterklaas

Sinterklaas goochelshow

 

Voor de sinterklaasperiode hebben we een spetterende sinterklaarshow in ons aanbod. Deze circus en goochelshow staat speciaal in het teken van de goed heilig man en is een ideale als opwarmer voor het toekomen van de goede Sint. 

Wij helpen mee de Sint inleiden om zo een zeer vlotte overgang te garanderen.

Deze show duurt ongeveer 45 minuten en is uiterst geschikt voor leeftijden van 3 tot 12 jaar.

 

Sinterklaas Goochel & circusshow Deluxe

 

Stap binnen in een wereld waar illusie en feestelijke betovering samenkomen tijdens onze adembenemende Sinterklaas Goochelshow Deluxe! Een onvergetelijke ervaring wacht op je, gebracht door een getalenteerde goochelaar/circusartiest.

Laat je verrassen door een reeks sensationele goocheltrucs die speciaal zijn ontworpen voor het Sinterklaasfeest. Van in het rond vliegende mandarijntjes tot verdwijnende cadeautjes tot een spetterende en spannende finale, onze goochelaar brengt een kleurrijk spektakel dat zowel kinderen als volwassenen in vervoering brengt. Bereid je voor op een lachwekkende en magische reis!

We voorzien onze eigen setting en geluidsinstallatie geschikt tot 300 personen. Indien je de geluidinstallatie nog wenst te gebruiken voor de sint zelf laat dit dan gerust even weten en we bekijken wat er mogelijk is.

sinterklaas show deluxe

Shows kunnen ook gecombineerd worden met ballonplooien 

Ook onze andere animaties zijn ideaal voor een sinterklaasfeest. Kijk gerust even verder rond op onze website of neem contact met ons op voor extra informatie.